Heureka
Letní tábor - akce pro děti i dospělé

SUPERHRDINOVÉ



Křehká rovnováha sil dobra a zla byla porušena. Superhrdinové vedení Nickem Furym nedokázali zastavit devastující schopnosti a sílu nejstrašnějšího padoucha všech dob - Thanose. Dokázal se zmocnit všech šesti zářivých Kamenů nekonečna. Kameny prostoru, mysli, reality, moci, času i duše se ocitly v rukou vesmírného dobyvatele, který tak získal jejich nepředstavitelnou moc.

Nikdo netuší, co se stane v příštích dnech.

Tým Avengers zjistil, že se na Heurece již dvacet pět let setkávají ti nejtalentovanější a nejschopnější adepti, kteří se pod správným vedením mohou stát novými superhrdiny.

Fury se rozhodl založit akademie vedené těmi nejlepšími. IRON MAN, HULK, SUPERMAN, WOLVERINE, THOR, CATWOMAN, SPIDERMAN, BATMAN, WONDERWOMAN, DOCTOR STRANGE, CAPTAIN AMERICA, ROBOCOP, FLASH, AQUAMAN a další jsou vzorem síly, rychlosti, morálky, mají úžasné schopnosti i smysl pro humor. Jsou skvělí a několikrát zachránili svět.

Cílem každé akademie je být nejlepší a získat maximum bodů věhlasu. Studenti se musí stát MOCNÍ. Pod vedením superhrdinů získávají novou identitu a rozvíjí svůj talent a schopnosti. Dokáží zastavit a vrátit čas, teleportovat se, čerpat energii ze světla, ovládat magii, být neviditelný, mít super sílu a rychlost či umět létat?


Noví hrdinové jsou jedinou šancí pro záchranu světa. Díky jejich odvaze, intuici, vědomostem a schopnostem se pokusíme znovu porazit Thanose.














Tábor je připraven tak, aby děti byly co nejvíc v přírodě, měly dostatek pohybu a aktivit. Plánujeme akční hry, bojovky, noční mise, táboráky i diskotéky. Celotáborovou hru vyhraje ta koalice (spojené z oddílu mladších a starších dětí), která dokáže ochránit největší část města před nebezpečím.