Heureka
Letní tábor - akce pro děti i dospělé

Léto 2006 - Síť

Logo 2006 Místo: Země, Čas: nedaleká budoucnost.
Svět je propojený a silně závislý na "síti". Po únosu doktora Homolograma skupinou rebelů upadl do tmy a chaosu. Přestalo fungovat spojení mezi jednotlivými uzly sítě. Byl ochromen celý svět. Humanoidní roboti - Androidé, původně sestrojení k tomu aby pomáhali lidem, se stali, díky ztrátě komunikace s centrem, neovladatelnými a nevypočitatelnými stroji. Zdálo by se, že se světem, tak jak ho známe, je konec a že rebelové mohou slavit úplné vítězství.

Naštěstí pro lidstvo se někteří lidé rozhodli, že to tak nenechají. Jednalo se o prezidenty největších společností, řízených firmou Homolosoft. Prezidenti sídlí ve svých centrálách v New Yorku, Paříži, Moskvě, Tokiu, Canbeře a Johanesburgu. Zde kolem sebe soustřeďují uživatele, mechaniky, techniky, programátory a administrátory. S jejich pomocí se pokouší obnovit chod sítě znovupropojením všech uzlů. Tím vrátit světu zpět jeho kulturu, technickou vyspělost a poznání.

I TY jim můžeš pomoci v tomto zdánlivě beznadějném úkolu!

Prvním a nejdůležitějším krokem je nalézt doktora Homolograma, bez kterého není možné složitý mechanismus sítě uvést do provozu. Musíte získat šifrované zprávy, utkat se s rebely, rozvinout své schopnosti, ubránit se útokům virů. Čas je proti vám.

Historie Sítě